Direct contact opnemen? Bel naar 0516-451500

Verzekeringen

Verzekeren bij Assurantie-Advieskantoor Brandsma betekent dat u niet alleen persoonlijk, maar ook snel en goed geholpen wordt.

Dankzij onze volmacht hebben wij een eigen polis kunnen ontwikkelen; het Brandsma Particulier Pakket. Dat is een zeer uitgekiend aanbod in polissen, welke de best geteste polisvoorwaarden als basis heeft. Omdat de schadeafhandeling ook bij ons op kantoor plaatsvindt, gaat de afhandeling daarvan vlot. U hoeft niet onnodig lang te wachten op de komst van een expert of de verdere afhandeling van een schade. U weet dus snel waar u aan toe bent.

Bovendien verzekeren we alles wat u nodig heeft: “van bromfiets tot pensioen en alles wat er tussen in zit”.

6f4922f45568161a8cdf4ad2299f6d23

Onze producten
U kunt op ons rekenen voor het regelen van al uw particuliere verzekeringen, inclusief levensverzekeringen, rechtsbijstand en alle schadeverzekeringen, maar ook voor andere financiële dienstverlening, zoals pensioenen, bankspaarproducten en hypotheken.

Hypotheken

Het blijft voor de meeste mensen een grote beslissing: het kopen van een huis of de opdracht geven voor een verbouwing. Alleen al omdat er een flinke hoeveelheid geld mee gemoeid is.

Als onafhankelijke adviseur zetten wij alle mogelijkheden objectief voor u op een rij. Wij kunnen met alle grote marktpartijen en hypotheekverstrekkers zaken doen. Of u nu voor het eerst een hypotheek sluit of een hypotheek ‘verhuist’ of wijzigt, wij weten precies wat er mogelijk is, dankzij de vakkennis van onze erkende hypotheekadviseurs.

Dienstverleningsdocument hypotheekvraag

logo-seh

 

Informeer mij over de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Back to Top