Direct contact opnemen? Bel naar 0516-451500

Zakelijk

b6d767d2f8ed5d21a44b0e5886680cb9Als bedrijf heeft u heel wat zaken te regelen als het om verzekeren gaat. Wij nemen u op dit gebied graag het nodige (nadenk-)werk uit handen. Het regelen van passende verzekeringen is voor ons een klein onderdeel van onze dienstverlening. Het belangrijkste werk zit wat ons betreft in het voortraject, wanneer we alle risico’s in kaart brengen en deze goed (en uiteraard vrijblijvend) met u bespreken. U kunt dan goed geïnformeerd beslissen welke risico’s u wél en welke u niet kunt dragen.

Als dat duidelijk is, is ook meteen helder welke verzekeringsproducten u nodig heeft. Niet het verzekeringsproduct staat centraal, maar de behoefte en de noodzaak die u als bedrijf heeft. We kunnen hier met recht spreken over risicobeheer. Het spreekt voor zich dat we vervolgens ook alle verzekeringen tot in de puntjes voor u regelen.


Ook pensioen
Er is de laatste jaren veel veranderd op het gebied van pensioenadvisering. Door specifieke diplomering hebben wij er voor gezorgd dat we u – ook in deze zeer specifieke materie – mogen blijven adviseren. Iets waar wij best trots op zijn!

 

Informeer mij over de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Back to Top